Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren


De Ambachtelijke bakker uit Valthe.


 

http://www.ambachtsbakker.nl/files/Image/cfg/info-paginas/ambachtsbakkerkuipers%203.jpg

Ambachtsbakker Kuipers, de bakkerij met een warme sfeer en ambachtelijke producten die de bakker met liefde voor u bereidt. ‘Eet het en je weet het’ is dan ook de slogan die bij deze bakker op het lijf is geschreven. Door gebruik te maken van natuurlijke grondstoffen zijn alle producten erg smaakvol en geniet u volop van wat u eet.

Wat maakt ons nu zo speciaal? De naam zegt het al ‘Ambacht’, dat is waar het om draait in deze bakkerij. Alle producten worden op ambachtelijke manier bereid, met echte roomboter en eerlijke producten. U kunt bij ons terecht voor allerlei broodsoorten, voor banket en andere lekkernijen, maar ook maakt de bakker iedere week een ‘broodje voor de week’, waar u zeker weten voor terugkomt! Daarnaast is het interieur van deze winkel uniek. Klein, gezellig en knus zijn woorden die de inrichting typeren.

Maar ook tijdens het maken van een heerlijke fiets- of wandeltocht door de mooie Drentse landschappen, kunt u bij ons terecht voor een heerlijk kopje koffie. Op het terras staan de thermoskannen voor u klaar, wat zorgt voor een gezellige en gemoedelijke sfeer. In de winkel kunt u terecht voor een heerlijk lekkernij. Een aanrader is de lekkerste appeltaart van Drenthe, deze moet u echt geprobeerd hebben!

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Kom dan snel een kijkje nemen in onze winkel. De winkeldames staan altijd voor u klaar en staan ervoor om u met een goed gevoel de deur uit te laten gaan.